Cykelcampa med ett gott vin

Sommarhalvåret, men även långt in på hösten, är fyllt med cykelevenemang – och det är roligt. Med rätt utrustning, som varma kläder och ett tält med varmt underlag, kan du cykelcampa långt in på hösten, och ibland även på vintern i sydligare delar av landet.

Ett gott vin gör skillnad

Att avsluta cykelturen med ett gott vin är himmelskt. Efter att ha satt upp tältet och lagt ut de bekväma liggunderlagen kan det vara trevligt att sitta vid lägerelden med lite snacks eller ost och ett vin som passar in. Vinet gör hela skillnaden, det både värmer och bidrar till en fin stämning under kvällshimlen.

Vilket vin passar? Det beror på vilken smak du har. Både söta, fylliga och torra viner går bra, låt fantasin flöda! Du kan förbereda dig genom att gå in och beställa vin på nätet hos Vinoteket som är specialister på goda viner. Här finns ett fantastiskt och brett sortiment för alla smaker, och det bästa med Vinoteket är att du samtidigt kan lära dig väldigt mycket om vin på sajten. Den är rolig och lättsam att titta på, vinerna presenteras på ett bra sätt och du får en snabb leverans direkt till bostaden. Vinoteket håller en hög servicenivå och det är bekvämt att köpa vin online.

Vinprenumeration och vinlåda

Vinotekets experter komponerar regelbundet olika vinlådor med olika smakriktningar som du kan välja mellan, eller om du hellre vill kan du välja ut viner för din egenkomponerade vinlåda. Förutom detta kan du också starta en vinprenumeration där du löpande kan få hem viner till dörren, antingen rekommenderade viner eller viner som du själv valt ut. Vinoteket har mycket skickliga sommelierer som kan ge goda råd om vilket vin man kan kombinera med olika maträtter för att förhöja smaken, eller besvara andra frågor som du har.

Viner från många länder

Har du något favoritvin eller vill du prova dig fram? Då är vinlådan ett perfekt val. Om du vill ha en enda flaska med på cykelcampingen behöver du förstås välja. I topp just nu ligger italienska röda och mousserande viner som man också kan köpa till bra priser. Om du vill ha ett riktigt smakrikt vin kan du prova Fat Baron Premium Red Blend 2021 från Setubal. Men goda viner behöver inte alltid ligga i täten på topplistan. Det finns exempelvis ett mycket gott vin lite längre ner på listan och det är det vita vinet, med fyllig gul färg, Johann Brunner Piesporter Michelsberger Mosel Riesling 2021. Detta vin har en lite fruktigare och lättare smak och passar bättre för den som inte är så förtjust i röda tunga viner – men det finns mängder av goda vinsorter om du vill beställa vin på nätet hos Vinoteket!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

clock